East Imperial Grapefruit Tonic 150ml
East Imperial Grapefruit Tonic szénsavas üdítőital 150ml
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

East Imperial Grapefruit Tonic szénsavas üdítőital 150ml

  • Cikkszám: 585843
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l

Különleges aromavilágú, igazi citrusos tonik, a délkelet-ázsiai pomelo gazdag narancsos és a vörös grapefruit intenzív ízjegyeinek tökéletes harmóniájával.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az East Imperial történét a hagyomány és a szenvedély hatja át, amely a legkiválobb minőségű tonikban és más italokban öltött testet. Népszerű tonik italuk megalkotását egy 1903-as családi recept ihlette, eredeti, válogatott Ázsiából és Afrikából származó alapanyagokból, kis tételes gyártási módszerrel és hideg töltési eljárással, akárcsak annakidején 1903-ban – mesterséges színezékek, ízfokozók és édesítőszerek nélkül.  Az italok készítéséhez az Új-Zéland északi szigetén található forrásból származó vizet használják, ahol közvetlenül palackozható. Az East Imperial célja, hogy széles választékával a prémium üdítőitalok piacvezetőjévé váljon szerte a világon, a mixerek és a koktélok kedvelőnek nagy örömére.

Összetevők

Új-zélandi forrásvíz, természetes nádcukor, savszabályzó: citromsav, természetes aromák (vörös grapefruit, pomelo kivonat, kinin – kézzel válogatott jávai kínafa kéregből). 

Allergének

Kinint tartalmaz. 

Részletes leírás

Kiválók az alábbi italok mellé: Plymouth Gin, Sipsmith London Dry Gin, Roku Gin, Belvedere Vodka, Tequila Ocho Blanco, Bulldog Gin, Campari.

Teljes leírás