ChariTea Organic Tea Mate 330ml
ChariTea Mate bio szénsavas jeges mate tea citrom- és narancslével 330ml
999 Ft
Egységár: 3 027 Ft / l

ChariTea Mate bio szénsavas jeges mate tea citrom- és narancslével 330ml

  • Cikkszám: 584055
Átvehető
Szállítható
999 Ft
Egységár: 3 027 Ft / l

Szénsavas bio mate és fekete tea bio agavéval, citrom-és narancslével ízesítve, rengeteg természetes koffeinnel és argentin szenvedéllyel.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Lemonaid és a Charitea története 2009-ben, három, a társadalmi változások ösztönzésére vállalkozó barát összefogásával indult Hamburg St. Pauli negyedének egy kis lakásában. A Lemonaid és Charitea termékek csak organikus összetevőket tartalmaznak, és Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkeznek, vásárlásuk a Lemonaid & Charitea Alapítványt támogatja, amely különféle társadalmi projekteket finanszíroz a fejlődő régiókban. A Lemonaid üdítőitalai a legjobb friss gyümölcslevekből készülnek, akár 50% -kal kevesebb cukrot használva, mint a szokásos üdítők. A ChariTea jeges teái valódi főzésűek, finomított cukor helyett kizárólag természetes édesítőket tartalmaznak.

Összetevők

bio szénsavas mate tea és bio fekete tea keveréke (víz, mate tea, fekete tea) (88%), bio agavelé, bio narancslé (3%), bio citromlé (3%)

Részletes leírás

Fairtrade alapanyagokból készült. Minden eladott üveg 5 pennyvel támogatja a Lemonaid ChariTea Alapítványt, amely a fejlődő országok társadalmi projektjeit finanszírozza.

Teljes leírás