Chernel Fizz Water Körte-Alma 750ml
Chernel Fizz Water Körte-Alma 750ml
599 Ft
Egységár: 799 Ft / l

Chernel Fizz Water Körte-Alma 750ml

  • Cikkszám: 584452
Átvehető
Szállítható
599 Ft
Egységár: 799 Ft / l

Kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkottuk meg frissítőinket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, uborka, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. Az ízpárokat gondosan válogattuk és olyan kombinációkat választounk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Art Water csapata a fogyasztókat helyezi működésének központjába. Folyamatosan innoválódnak a fogyasztói és vásárlási szokások változásaihoz igazodva, igényeiket a legmagasabb szinten szolgálják ki. Elkötelezettek abban, hogy fejlesztéseiket és tevékenységeiket pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok maximalizásának mentén hajtsák végre. Egyértelmű céluk a bolygó egyik legtisztább ásványvízét kínálni, ami könnyed frissítő ízével, korszakalkotó kivitelével napi kedvencünkké válhat.

Allergének

100% természetes forrásvíz szén-dioxiddal dúsítva, alma-körte ízesítéssel.

Részletes leírás

Így kapta az alma párjául a zamatos körtét. A vizeket 100% természetes összetevőkből alkottuk meg egy lehelletnyi szén-dioxid hozzáadásával, és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel kertből.

Teljes leírás