Chernel Fizz Water Levendula-Bodza 750ml
Chernel Fizz Water Levendula-Bodza 750ml
599 Ft
Egységár: 799 Ft / l

Chernel Fizz Water Levendula-Bodza 750ml

  • Cikkszám: 584449
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
599 Ft
Egységár: 799 Ft / l

Kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkották meg frissítőiket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, uborka, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. Az íz-párokat gondosan válogatták és olyan kombinációkat választottunk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Art Water csapata a fogyasztókat helyezi működésének központjába. Folyamatosan innoválódnak a fogyasztói és vásárlási szokások változásaihoz igazodva, igényeiket a legmagasabb szinten szolgálják ki. Elkötelezettek abban, hogy fejlesztéseiket és tevékenységeiket pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok maximalizásának mentén hajtsák végre. Egyértelmű céluk a bolygó egyik legtisztább ásványvízét kínálni, ami könnyed frissítő ízével, korszakalkotó kivitelével napi kedvencünkké válhat.

Összetevők

100% természetes forrásvíz szén-dioxiddal dúsítva, levendula és bodza ízesítéssel.

Részletes leírás

Így kapta a piros eper párjául a bodza az illatos levendulát. A vizeket 100% természetes összetevőkből alkották meg egy lehelletnyi szén-dioxid hozzáadásával, és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel kertből.

Teljes leírás