Coca Cola diet 150ml
Coca Cola cukormentes üdítőital 150ml
649 Ft
Egységár: 4 327 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Coca Cola cukormentes üdítőital 150ml

  • Cikkszám: 991695
649 Ft
Egységár: 4 327 Ft / l

Klasszikus Coca Cola hozzáadott cukor nélkül.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1886 májusának elején történt az USA-beli Atlantában: a kísérletező kedvű orvos és gyógyszerész, John Pemberton már régóta keresett egy olyan mágikus erősítő szert, amely egyszerre frissítő és élénkítő hatású. Ezért a Georgia állambeli Savannah kikötőjében minden nap kereste-kutatta a tökéletes összetevőket, és alapos vizsgálatnak vetette alá a dokkban kirakodott egzotikus fűszereket. És ekkor, 1886. május 8-án, sikerült laboratóriumában előállítania annak az első keverékét, amely később minden idők legkedveltebb üdítőitalává vált: a Coca?Cola-t. A Coca?Cola máig ugyanúgy készül, amint azt Dr. Pemberton megalkotta: hozzáadott tartósítószerek és mesterséges aromák nélkül.

Összetevők

szénsavas víz, színezék E150d, édesítők: E951, E950, természetes aromák (koffeint tartalmaz), étkezési sav: foszforsav, citromsav. Fenilalanin forrást tartalmaz!

Allergének

Fenilalanin forrást tartalmaz!

Részletes leírás

Köztudott, hogy a Coca-Cola titkos recept alapján készül. Azt is mondják, az összetételt az atlantai Sun Trust Bank páncéltermében őrzik és csak két ember ismeri - mindketten csak a felét. Nos, ez félig igaz: valóban a bankban őrzik, valóban csak két vezető ismeri, viszont mindketten az egészet.

Teljes leírás