Coca Cola Intergalactic zero 250ml
Coca Cola Intergalactic Zero cukormentes üdítőital 250ml
949 Ft
Egységár: 3 796 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Coca Cola Intergalactic Zero cukormentes üdítőital 250ml

  • Cikkszám: 001205
949 Ft
Egységár: 3 796 Ft / l

A Coca Cola Intergalactic Zero a klasszikus üdítőital limitált kiadású, galaktikus változata, édesítőszerekkel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1886. májusának elején történt az USA-beli Atlantában: a kísérletező kedvű orvos és gyógyszerész, John Pemberton már régóta keresett egy olyan mágikus erősítő szert, amely egyszerre frissítő és élénkítő hatású. Ezért a Georgia állambeli Savannah kikötőjében minden nap kereste-kutatta a tökéletes összetevőket, és alapos vizsgálatnak vetette alá a dokkban kirakodott egzotikus fűszereket. És ekkor, 1886. május 8-án, sikerült laboratóriumában előállítania annak az első keverékét, amely később minden idők legkedveltebb üdítőitalává vált: a Coca?Cola-t. A Coca?Cola máig ugyanúgy készül, amint azt Dr. Pemberton megalkotta: hozzáadott tartósítószerek és mesterséges aromák nélkül.

Összetevők

Szénsavas víz, sűrítmények (sárgarépa, feketeribizli), étkezési sav (E338), színezék (E150d), édesítőszer (aszpartám, aceszulfám-k), természetes aromák, koffein, savszabályzó (E331). Fenilalanin forrást tartalmaz.

Allergének

Koffeint tartalmaz.

Részletes leírás

Időnként megjelenik egy termék, amely valóban nem e világból származik. A Coca-Cola Intergalactic pontosan ez, és innovatív képet ad a világ legnépszerűbb üdítőitaláról. Természetesen régi vágásúak a gyártók, de van amikor a Coca-Cola üdítőipart fel kell rázni. Eredeti receptükkel még 1886-ban felállították a mércét, majd csaknem egy évszázaddal később elsőként bocsátottak üdítőt az űrbe, amikor a Space Shuttle Challenger űrhajósai 1985 július 12-én kinyitották a Coca-Cola űrkonzervet.  Az űrbe tett utazásaink és az őket kísérő végtelen lehetőségek segítettek inspirálni a Coca-Cola Intergalactic-ot, és új, üdítő csavart vezettek be hőn szeretett Coca-Cola ízünkbe. Új külsőt kapott a limitált ízű Coca-Cola Intergalactic is, ahol a folyadék ragyogó vöröses csillagfényes árnyalatot öltött, ami a távoli galaxisokra emlékeztet.

Már az első korty Coca Cola Intergalactic Zero is felejthetetlen utazásra visz univerzumban, dús buborékjaival és izgalmas édességével.

 

Teljes leírás