GUTsy Captain Kombucha Ginger Lemon 400ml
GUTsy Captain Kombucha Ginger Lemon 400ml
1 599 Ft
Egységár: 3 998 Ft / l

GUTsy Captain Kombucha Ginger Lemon 400ml

  • Cikkszám: 004844
Átvehető
Szállítható
1 599 Ft
Egységár: 3 998 Ft / l

A friss gyömbér és citrom, valamint az egészségünk megőrzésében fontos kombucha rendkívül finom párosa. Csak természetes alapanyagokből készült, gluténmentes, vegánok is fogyaszthatják.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A GUTsy Captain Company prémium minőségű, kombucha alapú, természetesen fermentált italokat készít. A 2016-ban alapított társaság fő célkitűzése, hogy a kevesek által ismert, bélrendszerünk egészségének megőrzése szempontjából fontos kombuchát a széles közönség számára is népszerűsítsék kellemes ízű, mégis egészséges italok formájában. Üzemeik Portugáliában működnek, termékeikeket több mint 30 országba értékesítik.

Összetevők

Kombucha* (szűrt víz, nádcukor*, zöld tea* 0,4%, stevia levelek*, kombucha kultúrák), „Bacillus coagulans”, természetes gyömbér aroma 0,21%, természetes citrom aroma 0,05%. *=EU-s/nem EU-s biogazdálkodásból.

Részletes leírás

A kombucha olyan erjesztett ital, amely édesített teából, valamint egy speciális baktérium- és élesztőkultúrából készül. Az erjedési folyamat során lebomlanak a teában lévő cukrok, így az ital fanyar, enyhén pezsgő, valamint probiotikumokban és szerves savakban gazdaggá válik. Népszerűsége egyedülálló ízének és egészségügyi előnyeinek köszönhető.

Teljes leírás