Nio Cosmopolitan 0,1l
Nio Cosmopolitan 0,1l
3 290 Ft
Egységár: 32 900 Ft / l

Nio Cosmopolitan 0,1l

  • Cikkszám: 606619
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
3 290 Ft
Egységár: 32 900 Ft / l

Hall-of-Fame koktél savanykás-édes, áfonyás jegyekkel és Ketel One Vodkával.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A társalapító, Luca Quagliano is hasonló következtetésre jutott, miután megszületett a második gyereke. A barátokkal töltött idő csak otthon lehetett, ám a minőségi koktélok elkészítése mindig körülményesnek bizonyult. Ráadásul elterelte a figyelmét a vendégekről.

Ebből született meg az ötlet egy új koktélmárka létrehozására. Luca összeállt barátjával, Alessandro Palmarinnal és Patrick Pistolesi mixológussal, akinek tulajdonába a világ 20 legjobb bárja tartozik, és elindították a NIO Cocktails-t. Ez egy leveles koktél kollekció, amelyek szépen mutatnak otthonodban, és olyanok, mintha frissen öntötted volna Patrick koktélkeverőjéből.

Összetevők

Ketel One vodka, Cointreau, Toschi tőzegáfonya szirup, citromsav, víz. 

Részletes leírás

New York-ról biztosan eszedbe jut a Cosmopolitan. Édes, éles és kéretlenül rózsaszín, finom vodkával, Cointreau-val és áfonya keverékével készül. 

A legtöbb ember az "Szex és New York" című sorozatban ismerkedett meg ezzel a koktéllal. Mások pedig a híres mixológus, Cheryl Cook találmányaként ismerik. Az 1980-as évek Martini királynője különleges ízt és színt akart adni sajátkészítésű italának, hogy vonzó legyen a nők számára. Sikerült neki. Máig az egyik legtöbbet rendelt koktél a bárokban.

Teljes leírás