Részletes leírás
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
A nyers mandula kellemesen édeskés, jellegzetesen intenzív aromáját koncentráló bio nádcukorszirup.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A 2013-ban alapított francia Bacanha cég prémium bio nádcukorszirupok megalkotására és gyártására specializálódott. Kézműves termékeik Párizsban készülnek, tiszta bio nádcukor, valamint természetes aromák, kivonatok és gyümölcskoncentrátumok felhasználásával. A bio szirupok kiválóak koktélok, kávék és egyéb italok ízesítésére, de kevés vízzel hígítva önmagukban is fogyaszthatók.
Tiszta bio nádcukor, víz, természetes aroma, savanyító: citromsav.
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.