Részletes leírás
Tradícionális japán ízesítő, mely fermentált rizsből és szójababból, só hozzáadásával készül. Sűrű paszta szószokhoz, krémekhez, húsokhoz, miso leveshez.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Sűrű krém szószokhoz, krémekhez, zöldségek és húsok ízesítésére. Dashival keverve miso leveshez nélkülözhetetlen. Nem túl édes és nem túl sós, ezért a legkülönfélébb ételek univerzális ízesítője is lehet.
szójabab (GMO mentes), árpa, só.
szója, árpa
Tradícionális japán ízesítő, mely fermentált rizsből és szójababból, só hozzáadásával készül. Sűrű paszta szószokhoz, krémekhez, húsokhoz, miso leveshez.