Részletes leírás
Egy pár cseppnyi mennyekbe röpiti a rosé borokat vagy a jeges teákat, ásványvízzel hígítva pedig kitűnő szomjoltó.
Rendkívül gyümölcsös, természetes szirup az őszibarack frissítő aromájával és illatával.
A 2013-ban alapított francia Bacanha cég prémium bio nádcukorszirupok megalkotására és gyártására specializálódott. Kézműves termékeik Párizsban készülnek, tiszta bio nádcukor, valamint természetes aromák, kivonatok és gyümölcskoncentrátumok felhasználásával. A bio szirupok kiválóak koktélok, kávék és egyéb italok ízesítésére, de kevés vízzel hígítva önmagukban is fogyaszthatók.
Tiszta bio nádcukor, víz, természetes őszibarack aroma, sűrített bio citromlé, savanyítószer: citromsav.
Egy pár cseppnyi mennyekbe röpiti a rosé borokat vagy a jeges teákat, ásványvízzel hígítva pedig kitűnő szomjoltó.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.