Részletes leírás
Jól illik forró lattékbe, cappuccinoba csokoládékhoz, desszertekbe.
A friss sütemény illatát és aromáját idéző szirup.
A 2013-ban alapított francia Bacanha cég prémium bio nádcukorszirupok megalkotására és gyártására specializálódott. Kézműves termékeik Párizsban készülnek, tiszta bio nádcukor, valamint természetes aromák, kivonatok és gyümölcskoncentrátumok felhasználásával. A bio szirupok kiválóak koktélok, kávék és egyéb italok ízesítésére, de kevés vízzel hígítva önmagukban is fogyaszthatók.
Cukor, víz, aroma, savanyító: citromsav.
Jól illik forró lattékbe, cappuccinoba csokoládékhoz, desszertekbe.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.