Részletes leírás
Az Edmond Fallot cég elmondésa szerint, a nagy chef-ekhez hasonlóan ők is szeretnek az ízekkel kísérletezni. Ezeket az összetevőket persze a legkiválóbb forrásokból szerzik, hogy a végeredméyn ellenállhatatlan legyen.
Próbálja ki ezt a kapros-citromos mustárt, melyet leginkább halételekhez ajánlunk.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Fallot cég családi vállalkozásként 1840 óta készíti hagyományos dijoni mustárjait és ecetjeit Burgundia tartományban.. A mustárokat kézműves módszerekkel készítik, kővel törik meg a mustármagokat, így igen intenzív ízük marad. A hagyományok megőrzése mellett különleges hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre is - újrahasznosításra és a káros környezeti hatások csökkentésére.
víz, Bourgogne-i mustármag, Bourgogne Aligoté fehérbor 15% (szulfitot tartalmaz), só, kapor 5%, citromhéj 3%, savszabályzó: citromsav, antioxidáns: kálium- diszulfit, fűszerek
mustár, szulfit, fűszerek
Az Edmond Fallot cég elmondésa szerint, a nagy chef-ekhez hasonlóan ők is szeretnek az ízekkel kísérletezni. Ezeket az összetevőket persze a legkiválóbb forrásokból szerzik, hogy a végeredméyn ellenállhatatlan legyen.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.