Torchbearer Plum Reaper hot sauce 142g
Torchbearer szilvás csípős szósz 142g
6 999 Ft
Egységár: 49 993 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Torchbearer szilvás csípős szósz 142g

  • Cikkszám: 000637
6 999 Ft
Egységár: 49 993 Ft / l

Őrülten csípős, miközben finom édes is.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A TorchBearer Sauces-t Vid, Ben és Tim alapította, három 20-as éveiben járó srác, akik finom fűszereket, tüzes szószokat és ízletes recepteket készítettek. Mint sok nagyszerű találmány, a szószuk is véletlennek indult. Vidnek és Bennek sok extra habanerója volt a kertjükben, amit nem akartak elpazarolni. Úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy habanero tartósítási módszert. Ezután felszedtek 666 kiló habanero paprikát, mjad két hetet a paprika aprításával, zacskózásával és fagyasztásával töltöttek, hogy legyen elég a közelgő télre. Minden szószt maguk készítettek, kézzel. Miután elkészült a szósz, elmentek a louisianai Cajun Hot Sauce Festivalra, és három nemzeti díjat nyertek. Újabb díjak jöttek, és melletük a szószok azóta is töretlen népeszerűsége. 
 

Összetevők

Carolina reaper paprika, szilva, almaecet, desztillált fehér ecet, fokhagyma, méz, hagyma, fokhagyma granulátum, chilipor, só.
 

Részletes leírás

A Carolina Reaper paprika erejét és enyhén édes ízét kihasználva ezt a szószt tonnányi hagymával, fokhagymával, ecettel és szilvával egészítik ki.
 

Teljes leírás