Részletes leírás
A szilvákat augusztusban szüretelik, amikor a legmelegebb van, így a legédesebb szemeket gyűjtik össze Szerbiából.
Olyan sötét, illatos mint egy szilvatorta, melyet Stanley szilvával készítenek és friss narancslével, fűszerekkel ízesítenek. Sajtokkal, hideg húsokkal tökéletes párost alkot.
Az eredeti, többszörös díjnyertes, ez a függőséget okozó, ragacsos-édes chili lekvár, friss piros chilipaprikából enyhe erősséggel. Hihetetlenül sokoldalú, remek halakhoz, húsokhoz, sarniékhoz és krémes sajtokhoz.
Szilva(32%), almaecet, Bramley alma, hagyma, muszkovado cukor, nyers nádcukor, gyömbér, mazsola, fokhagyma, tengeri só, narancslé, mustármag, szerecsendió, feketebors
mustármag
A szilvákat augusztusban szüretelik, amikor a legmelegebb van, így a legédesebb szemeket gyűjtik össze Szerbiából.