Product description
After fermentation and drying, the beans are roasted, their shells are removed then ground and blended with the chocolate for a fine chocolate-cocoa harmony.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
This 'grué' is made from small fragments of cocoa beans specifically produced by the Island of Santo Domingo.
Since 1948, Michel Cluizel is one of the rare chocolate manufacturers to process cocoa beans. He elaborates exceptional chocolates in his Normandy workshops employing 200 people.
cocoa (of which at least 10% is cocoa beans), sugar, cocoa butter, emulsifier: repcelecytin, Bourbon vanilla bean. Cocoa dry matter content min. 63%.
It may contains stone seeds, milk and gluten
After fermentation and drying, the beans are roasted, their shells are removed then ground and blended with the chocolate for a fine chocolate-cocoa harmony.