Részletes leírás
A Matcha (抹茶) a japán teaszertartás csúcspontja, egy porrá őrölt zöld tea.
A Gyokurohoz hasonlóan a Matchához használt teanövényeket is árnyékolják szedés előtt, ennek következtében a levelek kisebbek, puhábbak és lédúsabbak maradnak, ízük édesebb                
 
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






