NL Gouda római köménnyel LIN
Gouda sajt római köménnyel
8 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Gouda sajt római köménnyel

  • Cikkszám: 002281
1 348 Ft

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Római köménnyel ízesített nyerstejes holland gouda sajt.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Lindenhoff egy családi vállalkozás, mely Hollandia „zöld szívében” található. Két testvér, Berend és Willem Te Voortwis vezeti a farmot, ők 2004-ben vették át az irányítást az édesapjuktól. A cég elsősorban sajt-, tejtermék-, zöldség és húsimporttal és exporttal foglalkozik, termékeik az elképzelhető legkiválóbb minőségűek. A Lindenhoff tradicionális eljárásokkal készíti a termékeket. Az alapanyag-beszállítókat körültekintően választják ki, ezek mind megbízható és felelősségteljes gazdaságok, melyekben a természet tisztelete a legfontosabb. A Lindenhoff csak a legkiválóbb minőségű sajtokat exportálja. A farmerek igyekeznek fenntartani a kiváló minőséget, de így is csak azok a sajtok kerülhetnek exportálásra, melyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

Összetevők

nyers tehéntej, római kömény 1%,étkezési sav: tejsav, állati eredetű oltó, só, tartósító: E250.

Allergének

Tehéntejet tartalmaz.

Részletes leírás

A természetes érlelési folyamat különleges karaktert kölcsönöz a sajtnak, mely minden szezonban változik. Tiszta és természetes, nyers, nem pasztörizált tejből készül.

Teljes leírás