Részletes leírás
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!
Luigi Guffanti 1876-ban kezdett Gorgonzola sajtot fűszerezni. Egy megérzésre hagyatkozva megvásárolt egy elhagyott ezüstbányát Valgannában, Varese tartományban. A bánya egész évben állandó hőmérsékletű és páratartalmú, így a sajtok olyan ideálisan és jól értek, hogy Luigi hamar sarokba tudta szorítani a piacot.
Bivalytej, tejkultúra, oltóenzim,só.
bivaly tej
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.