Andechser* Bio Fruchtquark Málna 150g
Andechser Bio málna ízű túró 150g
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / kg

Andechser Bio málna ízű túró 150g

  • Cikkszám: 589830
Átvehető
Szállítható
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / kg

Málna ízű bio túró Németországból.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Andechser natur márka 110 éves történelemmel büszkélkedhet. Az üzem kizárólag bio tejtermékeket gyárt. Az Andechser Natur biogazdálkodói az év 365 napján dolgoznak, hogy biztosítsák a tehenek és kecskék számára a jó körülményeket. A cég tejüzeme a felső-bajor „öt tavak régiójában”, Münchentől délre, Andechs zarándokvárosában működik. Az emberek és a természet iránti tisztelet és felelősségvállalás a vállalati filozófiájuk részét képezi, csakúgy, mint a vágy, hogy biotermékeikkel aktívan hozzájáruljanak az egészséges táplálkozáshoz, a tiszta környezethez és a vidéki struktúrák fenntartásához. Ennek érdekében csak biogazdálkodásból származó és az egyesület által tanúsított alapanyagokat dolgoznak fel - a mottójuk szerint "hagyjuk a természetet természetesnek". Ökológiai termékeik 100%-ban bioösszetevőkből állnak, amelyeket független szakértők rendszeresen ellenőriznek. A tejüzem dolgozói és beszállítói megóvják a természet erőforrásait, és aktívan hozzájárulnak az állatok védelméhez, a talaj- és vízvédelemhez, valamint az éghajlat védelméhez. A cég 2017-ben elnyerte a Német Fenntarthatósági Díjat.

Összetevők

félzsíros túró*, joghurt * 26%, répacukor*, málnapüré* 8%, kukoricakeményítő*, szentjánoskenyérliszt*, céklalé koncentrátum*, citromlé koncentrátum* *Ellenőrzött bio gazdálkodásból származó összetevő

Allergének

tej

Részletes leírás

Az Andechser Natur gyümölcs ízesítésű túrói teljesen természetes alapanyagokból állnak és kíméletes eljárással készülnek.

Teljes leírás