A kiváló minőségű tejtermékeket gyártó és forgalmazó La Fermi?re céget 1952-ben alapították Marseille-ben, majd 2002-ben a Tarpinian agrár-élelmiszeripari csoport vásárolta meg. Termékeik hagyományos technológiával, kiváló minőségű összetevőkből készülnek. Széles választékuk három kategóriába sorolható: joghurtok, tejdesszertek és tejszín-készítmények.
Összetevők
Teljes tej, cukor 13%, tejszín, szederpüré 9%, kékáfonya püré 2%, tejsav kultúra, kukoricakeményítő, sűrítő: pektin, természetes aroma, tartósító: kálium szorbát, sárgarépa és hibiszkusz (sűrített lé).
Allergének
Tej. Csonthéjasokat, tojást és glutént feldolgozó üzemben készült!
Részletes leírás
Alpesi tejből és tejszínből készült, csodálatosan könnyű joghurt, amelyet frissen fogyasztva igazi természetes tejes élményben lehet részünk.