Clase Azul Mezcal 0,7l
Clase Azul Mezcal 0,7l
174 990 Ft
Egységár: 249 986 Ft / l

Clase Azul Mezcal 0,7l

  • Cikkszám: 605513
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
174 990 Ft
Egységár: 249 986 Ft / l

Karakter, különbözőség és szépség egy darabban. A Clase Azul Mezcal Durango a Cenizo Agave-ból, egy agavéfajtából készül, amely vadon nő Durango államban, Észak-Mexikóban. Az ásványi anyagokban gazdag talaj és a természetes forrásokból származó víz kombinációja jellegzetes és füstös karaktert ad, összetett ízjegyekkel. A lepárlási folyamat hűen követi a kézműves módszereket, hogy egyedi profilt hozzon létre, és tiszteleg az ősi mezcal hagyomány előtt.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az ikonikus dekanter, a világon egyedülálló alkotás, mexikói kézművesek kezei által, amellyel az álom kezdődött. A név eredendő természetünkből született. Clase Azul – olyan kék, mint az agávé, amelyből szeszes italaik készülnek, és olyan, mint az első Reposado dekanterük festése. Kiváló alkotásaik megvalósítása érdekében 2007-ben megalapították a Tradición Mazahua-t – egy kerámiaműhelyt, amelyben a Clase Azul kézművesei a mexikói kultúra előtt tisztelgő dekanterek megalkotásának szentelik magukat.

Részletes leírás

SZÍN: Világos kristályos ezüst csillogással. TEST: Közepes. AROMA: Citrus és gyógynövények, zöld olívabogyó, főtt agavé és szegfűszeg. ÍZ: földimogyoró, barna cukor, méz, fa, csokoládé és érett gyümölcsök jegyei.

Teljes leírás