Clase Azul Mezcal Guerrero 0,7l
Clase Azul Mezcal Guerrero 0,7l
169 590 Ft
Egységár: 242 271 Ft / l

Clase Azul Mezcal Guerrero 0,7l

  • Cikkszám: 606692
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
169 590 Ft
Egységár: 242 271 Ft / l

A Clase Azul Mezcal Guerrero felfedi Mexikó egyik legjobban őrzött titkát: Guerrero csodálatos államát, egy kevéssé feltárt régiót, amely a mexikói kultúra egy újabb oldalát mutatja be. A Clase Azul család e tagját Guerrero tájainak egyedisége, gasztronómiája, művészete és öröksége ihlette – illetve az e régióból származó nők ereje és vezető szerepe is.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az ikonikus dekanter, a világon egyedülálló alkotás, mexikói kézművesek kezei által, amellyel az álom kezdődött. A név eredendő természetünkből született. Clase Azul – olyan kék, mint az agávé, amelyből szeszes italaik készülnek, és olyan, mint az első Reposado dekanterük festése. Kiváló alkotásaik megvalósítása érdekében 2007-ben megalapították a Tradición Mazahua-t – egy kerámiaműhelyt, amelyben a Clase Azul kézművesei a mexikói kultúra előtt tisztelgő dekanterek megalkotásának szentelik magukat

Részletes leírás

A Clase Azul Mezcal Guerrero egy igazán egyedi darab. A gyönyörű dekanteren túl fenséges íze egy nagyon ritka agavéfajtától származik: a papalote agavétól. Ez a növény vadon nő Guerrero állam hegyvonulataiban, ahol a tengerparti éghajlat és a zöld erdők frissessége egyaránt megjelenik ízprofiljában.

Teljes leírás