Clase Azul Mezcal San Luis 0,7l
Clase Azul Mezcal San Luis 0,7l
166 290 Ft
Egységár: 237 557 Ft / l

Clase Azul Mezcal San Luis 0,7l

  • Cikkszám: 607440
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
166 290 Ft
Egységár: 237 557 Ft / l

A Clase Azul Mezcal San Luis egy 0,7 literes palackban kapható mezcal, melyet a Clase Azul cég készít. Ez a mezcal egy prémium minőségű ital, melyet hagyományos módon, San Luis del Rio-ban, Mexikóban készítenek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Clase Azul egy mexikói szeszgyártó vállalat, mely prémium minőségű tequilát és mezcalt készít. A vállalat híres a luxus kivitelezésű palackjairól és a kiváló minőségű italaikról. A Clase Azul elkötelezett a hagyományok és az innováció egyensúlyának megteremtése iránt, és folyamatosan törekszik a legjobb minőségű italok létrehozására.

Részletes leírás

A Clase Azul Mezcal San Luis egy exkluzív mezcal, melyet a Clase Azul, a híres mexikói szeszgyártó vállalat készít. Ez a mezcal San Luis del Rio-ban, Oaxaca államban, Mexikóban készül, ahol a mezcal hagyományosan és kézműves módon készül. A mezcal készítésekor agáve szíveket használnak, melyeket tűzön sütnek, majd kőmalomban őrölnek. Ezután a préselt levet erjesztik és párolják, hogy az alkoholtartalom kialakuljon. A Clase Azul Mezcal San Luis egy prémium minőségű ital, melyet a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően állítanak elő, és tiszteletteljesen őrzik a mezcal hagyományait és kultúráját.

Teljes leírás