Részletes leírás
Bruschettára, szendvicshez, tésztafeltétnek kihagyhatatlan.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Különlegesen aromás, szicíliai lila articsókából készült krém olívaolajjal, provolone sajttal, petrezselyemmel, borssal és fokhagymával.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
„Violetto” fajtájú articsóka, Monocultivar Ravece extra szűz olivaolaj, Provolone del Monaco sajt (nyers tehéntej, oltó, só), petrezselyem, fekete bors, burgonyaliszt, borecet, fokhagyma
tej,borecet, sajt
Bruschettára, szendvicshez, tésztafeltétnek kihagyhatatlan.