Részletes leírás
Nevét természetesen a Vezúvról, a Nápoly melletti vulkánról kapta az alakja miatt. A leginkább csigás csőtésztának nevezhető tészta jól illik a legtöbb sűrű szószos, ragus ételhez.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Prémium minőségű, olasz durumbúzából, hagyományos technológával készült száraztészta.
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
Durum búzadara, víz.
Búza. Glutént tartalmaz.
Nevét természetesen a Vezúvról, a Nápoly melletti vulkánról kapta az alakja miatt. A leginkább csigás csőtésztának nevezhető tészta jól illik a legtöbb sűrű szószos, ragus ételhez.