Részletes leírás
Campaniában és más déli régiókban, például Pugliában ezt a tésztát hagyományosan kézzel törik meg, mielőtt a főzővízbe teszik. Genovai húsos szószhoz a legfinomabb.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Balassi Bálint utcai üzletünk 2025. június 23-án, hétfőn leltározás miatt 14:00-ig tart nyitva. Köszönjük megértésüket!
A Ziti lunghi a bucatinihoz hasonló hosszú (kb. 25 cm) csőtészta.
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
Durum búzadara, víz.
Búza.
Campaniában és más déli régiókban, például Pugliában ezt a tésztát hagyományosan kézzel törik meg, mielőtt a főzővízbe teszik. Genovai húsos szószhoz a legfinomabb.