A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Összetevők
vaj 91%, fekete nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 8%, só, aroma.
Allergének
vaj
Részletes leírás
Egy fantasztikus kiegészítő ha meleg ételekről van szó, használhatjuk tésztákhoz, rizottókhoz, húsokhoz, de akár tojáshoz is!