Franchi Kapribogyó vetőmag
Franchi Kapribogyó vetőmag
799 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Franchi Kapribogyó vetőmag

  • Cikkszám: 981540
799 Ft

Klasszikus mediterrán, évelő növény a sok napfényt kedveli, és egész nyáron virágzik. Mind a rügyeit, mind a gyümölcseit hasznosítják az olasz konyha különböző ételeiben, vagy ecetes lében, olívaolajban tárolva is fogyasztják.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

Kapribogyó vetőmag

Részletes leírás

A csírázási időszak igen hosszú 3-12 hónap, a palántákat fagy elől védeni kell. Az első évben sok esetben nem virágzik, inkább a második évre várható a virágzás. Kiültetés után akár több 10 évig is elél. Egy tasak kb. 150 magot tartalmaz.

Teljes leírás