Franchi lestyán vetőmag
Franchi lestyán vetőmag
649 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Franchi lestyán vetőmag

  • Cikkszám: 985124
649 Ft

A lestány levelek különleges, pikáns ízűk miatt népszerűek, melyben a zeller és a bors keveréke figyelhető meg. Frissen és szárírtva is fogyasztható, általában alaplék és ragu-félék készítéséhez használják, de sajtok készítéséhez is kiváló alapanyag.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

lestyán vetőmag

Részletes leírás

Évelő növény, mely különösen jól érzi magát olyan éghajlaton, ahol van téli évszak is, mely pihenési időszakot jelent..Nevelése során sok vizet igényel,ügyeljünk a mély öntözésre, hogy gyökerei erősödjenek. Általában késő nyáron vetik a magokat. A tasak kb. 3000 magot tartalmaz.

Teljes leírás