Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso) vetőmag
Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso) vetőmag
799 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso) vetőmag

  • Cikkszám: 981549
799 Ft

Sokféle elnevezése van világszerte: magyarul madársaláta, angolul báránysaláta, valeriana az olaszoknál, kukoricasaláta Amerikában és mache a franciáknál. Nagy kerek levelei kis csokrot alkotnak. Remek tavaszi saláta, kellemes diós ízzel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

madársaláta vetőmag

Részletes leírás

Hidegtűrő fajta, tavasszal, télen és ősszel terem. Magában vagy más zöldségekkel keverve finom salátát készíthetünk belőle. Májustól október végéig vethető. A tasak körülbelül 2200 magot tartalmaz.

Teljes leírás