Franchi Répalevél (Cima di rapa quarantina) vetőmag
Franchi Répalevél (Cima di rapa quarantina) vetőmag
799 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Franchi Répalevél (Cima di rapa quarantina) vetőmag

  • Cikkszám: 981550
799 Ft

Brokkolihoz hasonló répalevél, melynek ízében a keserű és édes különleges kombinációja érezhető. Puglia helyi ételének, "orecchiette con cime di rapa e chilli", kulcs alapanyaga.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

Répalevél vetőmag

Részletes leírás

Kisméretű, rusztikus növény hosszúkás, brokkoli formájú levelekkel. A növény érési ideje kb. 60 nap, vágás után azonnal fogyasztható, majd a vágás után visszanő. Az ideális vetési idő április-augusztus hónapok. A tasak kb. 4800 magot tartalmaz.

Teljes leírás