Franchi Rozmaring vetőmag
Franchi Rozmaring vetőmag
799 Ft

Franchi Rozmaring vetőmag

  • Cikkszám: 981539
Átvehető
Szállítható
799 Ft

Valódi olasz rozmaring. Leggyakrabban bárányhúsok mellé használják, de halakhoz és sok más ételhez is jól illik. A híres Bouquet Garni alkotóeleme.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

Rozmaring vetőmag

Részletes leírás

Melegkedvelő fűszernövény, jellegzetes illatáról és világoskék virágáról ismerjük. Könnyű termeszteni, gyenge  minőségű talajban is könnyen nevelhető, jól tűri az extrém időjárási viszonyokat is. Áprilistól július közepéig érdemes vetni. a csomag kb. 135 magot tartalmaz.

Teljes leírás