Franchi világoszöld levelű mángold vetőmag
Franchi világoszöld levelű mángold vetőmag
799 Ft

Franchi világoszöld levelű mángold vetőmag

  • Cikkszám: 997255
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
799 Ft

Vékony szárú, vastag, világoszöld levelű mángold, mely ugyan nem olyan dekoratív és nagy, vastag szárú, mint színes levelű változata, de sokkal finomabb. A spenóthoz hasonlóan készíthetjük: rövid ideig párolva vagy fokhagymával hirtelen sütve érdemes kipróbálni, így megtartja értékes C és A vitamintartalmát.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

mángold vetőmag

Részletes leírás

Tenyészideje kb. másfél hónappal hosszabb nagyobb levelú, vastagabb szárú testvéreinél. Levele levágva gyorsan újranő. Márciustól szeptemberig érdemes vetni, november végéig szedhetjük leveleit. A tasak kb. 500 magot tartalmaz.

Teljes leírás