Franchi Görögdinnye (asahi miyako) vetőmag
Franchi Görögdinnye (asahi miyako) vetőmag
1 499 Ft

Franchi Görögdinnye (asahi miyako) vetőmag

  • Cikkszám: 981578
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
1 499 Ft

Bő termésű dinnyeféle, a gyümölcs héja zöld alapon fekete csíkos, melynek különösen édes húsa sötétpiros. Kiváló alapanyag fagylaltok, sorbetek, jegyes italok és lekvárok készítéséhez. A görögdinnye ezen fajtája ellenállóbb a betegségek ellen, és több gyümölcsöt hoz.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 kosárérték felett!

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Összetevők

Görögdinnye vetőmag

Részletes leírás

Szabad földbe márciustól a fagyok elmúlása után ültethető egészen májusig. Egyszerre öt-hat magot vessünk egy lyukba 80x100 cm-es helyet hagyva körülötte. A palántákat ritkítsuk egy-két növény hagyva az adott ültetési körökben. A csomag kb. 10 magot tartalmaz.

Teljes leírás