Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso)
Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso)
799 Ft

Franchi madársaláta (D'Olanda a Seme Grosso)

  • Cikkszám: 981549
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
799 Ft

Sokféle elnevezése van világszerte: magyarul madársaláta, angolul báránysaláta, valeriana az olaszoknál, kukoricasaláta Amerikában és mache a franciáknál. Nagy kerek levelei kis csokrot alkotnak. Remek tavaszi saláta, kellemes diós ízzel.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Részletes leírás

Hidegtűrő fajta, tavasszal, télen és ősszel terem. Magában vagy más zöldségekkel keverve finom salátát készíthetünk belőle. Májustól október végéig vethető. A tasak körülbelül 2200 magot tartalmaz.

Teljes leírás