Franchi Vadrukkola vetőmag
Franchi Vadrukkola vetőmag
649 Ft

Franchi Vadrukkola vetőmag

  • Cikkszám: 981537
Szállítható
649 Ft

Kerti vadrukkola, melynek erősebb, intenzívebb fűszeres, borsos aromája van, mint "háziasított" változatának, levelei pedig kisebbek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A  termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.

Részletes leírás

Különleges és kihagyhatatlan fűszernövény! Visszavágva akár 2-3-szor is újranő. A vadrukkola  erőteljes növény, mélyen szeldelt zöld levelekkel, melyeken néha vöröses sávok jelennek meg. Bármilyen állapotában vágható, de a legjobb zsenge hajtásként. Általában lassabban nő, mint "háziasított" változata. Ha néhány növényt a földben hagyunk, elszórják magvaikat és évről évre újra kikelnek. Március-májusban és augusztusban-szeptemberben vethető. A tasak körülbelül 6000 magot tartalmaz.

Teljes leírás