Asahi Super Dry 0,33l
Asahi Super Dry 0,33l
560 Ft
Egységár: 1 697 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Asahi Super Dry 0,33l

  • Cikkszám: 979833
560 Ft
Egységár: 1 697 Ft / l

Az Asahi Super Dry-t 1987-ben mutatták be először Japánban, ezzel útjára indult az extra száraz sör iránti rajongás nem csak a szigetországban, hanem az egész világon. A japán innováció és technológia a termék külsejében is megmutatkozik, csomagolásában és dizájnjában is a letisztultságot és minőséget sugallja.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Asahi (アサヒビール株式会社 Hepburn átírással: Asahi Bīru Kabushiki Gaisha, magyaros átírással: Aszahi Bíru Kabusiki Gaisa) Japán egyik legjelentősebb sörgyártó társasága; központja a japán főváros, Tokió. Az „Asahi” (朝日) egyébiránt felkelő napot jelent a japán nyelvben. Az Asahi vállalatot eredetileg Oszakában alapították, „Oszaka Sörvállalat” (大阪麦酒会社 Hepburn átírással: Ōsaka Bakushu Kaisha) néven 1889-ben. Az első világháborúban németek dolgoztak a gyárban. Japán így próbálta eltanulni a sörfőzés európai fortélyait. Ennek eredménye lett az Asahi, melyet úgy tartottak számon, mint a japán sör, mely vetekszik a németekével.

Részletes leírás

A sör kiváló, minőségi alapanyagokból készül, amit semmihez sem hasonlítható, szuper száraz és frissítő íz, úgynevezett „karakuchi” ízvilág tesz felejthetetlenné. A japán sörfőzési szabványok, az innovatív erjesztési technológia és a kiváló minőségű, eredeti receptúra alapján válogatott összetevők – élesztő, komló, árpa, rizs – együtt biztosítják a fogyasztók számára ezt az autentikus „karakuchi” ízélményt, amely az Asahi Super Dry legfőbb jellemzője.

Teljes leírás