Baz Lightyear Helles Can 0,33l
Baz Lightyear Helles Can 0,33l
722 Ft
Egységár: 2 189 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Baz Lightyear Helles Can 0,33l

  • Cikkszám: 605562
722 Ft
Egységár: 2 189 Ft / l

Kollaborációs főzet a Hoptimista főzdével. A Helles a sör szerelmeseinek szánt sör, a német stílusú helles egy malátahangsúlyos láger sör, amely a kellemes malátaédességet és testet virágos nemes komlóval és visszafogott keserűséggel egyensúlyozza ki.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A BAZ Beer sörfőzdét 2018-ban igazi tokaji kuriózumként hozták létre, társaságuk a tokaji hegy lábánál főz újhullámos és klasszikus söröket. Kiemelt céluk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör. A legkorszerűbb technológiával a legjobb söröket – akár ez is lehetne társaságuk mottója. Fiatal, sikerre éhes csapatuk az igazán kiváló receptek elkészítésével folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki a sörből. A prémium kategóriás alapanyagok mellett a legmodernebb berendezésekkel biztosítják, hogy a sörfőzéshez használt víz is helyi és kristálytiszta legyen.

Részletes leírás

A helles a visszafogottság, a finomság és az ihatóság mesterkurzusa, ami a sör igazi szerelmeseinek tartós stílusává, a kézműves sörfőzők számára pedig nehezen megismételhetővé teszi ezt a stílust. A német helles arra emlékezteti a sör szerelmeseit, hogy az életben általában az egyszerű dolgok a legértékesebbek és a legérdemesebbek.

Teljes leírás