Chimay Blau 0,33l
Chimay Blau 0,33l
1 790 Ft
Egységár: 5 424 Ft / l

Chimay Blau 0,33l

  • Cikkszám: 985518
Átvehető
Szállítható
1 790 Ft
Egységár: 5 424 Ft / l

Krémes, tömött habja a leghosszabb életű a Chimay-sörök családjában. Fátyolosan sűrű, sötét borostyán színű. Illatában a méz édessége és pörkölt karamella jegyei elegyednek. Krémes textúrája és nagy teste olyan, mintha a vörös kapszulás laikus kistestvér érettebb, felnőttebb változata lenne. Finom savasságához nagy komplexitás társul, de csak azoknak a fogyasztóknak a számára, akiknek van türelmük kivárni azt a 10-15 percet, amíg levegővel kibontakozik a kakaós, mézes, konyak-meggyes ízvilág. Ennek a sörnek mindene megvan, ami szükséges egy kiemelkedő sörhöz, de semmi sem nagy vagy sok benne, hanem az ízek elegáns harmóniában olvadnak össze.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Abbaye Notre Dame De Scourmont. A világ legtöbb sörfogyasztójának a Chimay egyet jelent a trappista sörrel. A Chimay volt az első, aki a söreit messze földön értékesítette, nem csak az apátság közvetlen közelében, és ők mutatták be a trappista márkát a nagyközönségnek. Napjainkban a Chimay exportálja a legtöbb sört a trappista apátságok közül, termékeinek 35%-át értékesíti külföldön.

Részletes leírás

Ezt a sörkülönlegességet eredetileg az Adventi időszakra főzték az Apátság szerzetesei.Olyan nagy sikert aratott a fogyasztók körében, hogy követelték tőlük a sör állandó választékban tartását.Mára a leggyakrabban fogyasztott Abbaye Notre Dame de Scourmont-ban főzött sörré vált.

Teljes leírás