Chimay triple Blanche 0,33l
Chimay triple Blanche 0,33l
1 590 Ft
Egységár: 4 818 Ft / l

Chimay triple Blanche 0,33l

  • Cikkszám: 985517
Átvehető
Szállítható
1 590 Ft
Egységár: 4 818 Ft / l

Tükrös, átlátszó ital. Óarany színéhez hosszú életű hab társul. Erősen szénsavas. Illatában pici méz és füstösség kergetőzik az erdei gomba aromáival. Nagy teste betölti a szájat, de nem érzünk lustaságot. A buborékos savasság kellemesen izgatja az ínyünket. A hársfaméz és a füstösség ízében is visszatér, de a korty végén a komló válik uralkodóvá: ez a legkeserűbb ízű sör az egész Chimay-családból. 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Abbaye Notre Dame De Scourmont. A világ legtöbb sörfogyasztójának a Chimay egyet jelent a trappista sörrel. A Chimay volt az első, aki a söreit messze földön értékesítette, nem csak az apátság közvetlen közelében, és ők mutatták be a trappista márkát a nagyközönségnek. Napjainkban a Chimay exportálja a legtöbb sört a trappista apátságok közül, termékeinek 35%-át értékesíti külföldön.

Részletes leírás

Ha félkemény vagy kemény sajt mellé fogyasztjuk a menü végén, - ahogyan a Chimay- i kolostorban teszik -, akkor fél lábbal már akár szerzetesnek is érezhetjük magunkat. A sör eredetileg egy ünnepi alkalomra, Chimay tartomány fennállásának ötszázadik évfordulójára készült. Innen kapta nevét is: Cinq Cents, mely francia nyelven ötszázat jelent.

Teljes leírás