Estrella Damm Daura 0,33l
Estrella Damm Daura 0,33l
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l

Estrella Damm Daura 0,33l

  • Cikkszám: 601192
Átvehető
Szállítható
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l

Estrella Daura a gluténmentes sörélmény! Friss és hosszú lecsengésű sör a megszokott komlós keserűséggel. Pirított gabonaszemekből nyert határozott sör karakter, bőséges buborékokkal teli fűszeres aromákkal kísérve.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Estrella Damm-ot 1876-ban alapította Barcelonában két elzászi, akik a francia-porosz háború következményei elől menekülve érkeztek a városba: August Kuentzmann Damm és unokatestvére, Joseph Damm. Megalapították a Damm Corporationt, és sörfőzdét nyitottak, ahol saját sört főztek: a közép-európainál világosabb sört, amely a mediterrán éghajlathoz és ízvilághoz alkalmazkodott, így "mediterrán láger sör" néven vált ismertté.

Részletes leírás

Külön figyelmet érdemel a több éven keresztül a világ legjobb gluténmentes sörének választott DAURA Damm, amelyet lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, hiszen gluténtartalma 6mg/kg alatti, melyet laborvizsgálatok is bizonyítanak. A Damm Master sörfőzői és a Spanyol Nemzeti Élelmiszer Kutatási Tanácsával közösen, fejlesztették ki a gluténmentes ízében teljesértékű sört, amelynek az alapanyaga szintén maláta. Fogyasztását 4ºC és 6ºC között ajánljuk.

Teljes leírás