Estrella Damm Inedit 0,75l
Estrella Damm Inedit 0,75l
4 290 Ft
Egységár: 5 720 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Estrella Damm Inedit 0,75l

  • Cikkszám: 998813
4 290 Ft
Egységár: 5 720 Ft / l

Estrella Damm Inedit – fűszerezett világos sör. A Damm sörfőzde vezető sörmestereinek, valamint a világhírű ElBulli étterem séfjének, -a világon legtöbb szakmai díj birtokosának- Ferran Adriànak és sommelier csapatának közös alkotása. A cél egy olyan különleges sör létrehozása volt, amely egyesíti a sörgyártási tradíciókat és a modern gasztronómia kívánalmait.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Estrella Damm-ot 1876-ban alapította Barcelonában két elzászi, akik a francia-porosz háború következményei elől menekülve érkeztek a városba: August Kuentzmann Damm és unokatestvére, Joseph Damm. Megalapították a Damm Corporationt, és sörfőzdét nyitottak, ahol saját sört főztek: a közép-európainál világosabb sört, amely a mediterrán éghajlathoz és ízvilághoz alkalmazkodott, így "mediterrán láger sör" néven vált ismertté.

Részletes leírás

Az eredmény a teljesen egyedülálló Inedit lett, amely árpa, búzamaláta, valamint egy teljesen speciális, többek között koriandert, édesgyökeret és narancshéjat tartalmazó fűszercsokor különleges kombinációja. Íze lágyan telt, exkluzív fűszeres aromákkal, krémes szerkezetű, enyhén szénsavas. Alkoholtartalom: 4,8%

Teljes leírás