Hara Punk NJA Can 0,33l
Hara Punk NJA Can 0,33l
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hara Punk NJA Can 0,33l

  • Cikkszám: 605553
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l

Négyféle komlót tettek a sörbe, ráadásul, hogy jó haraphatóak legyenek, rögtön 20 kg került a főzetbe. A prímet a Galaxy barackos, maracujás és citrusos aromái viszik, melyet büszkén követ a Citra, a Mosaic és a Nelson Sauvin komlók hármasa. A sör pont annyira testes, hogy a fentieket ellensúlyozza, egyébként pedig tiszta, jól iható, alacsony észtertartalmú. Alk.: 6,5%

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A pincészet szavaival élve - ,,A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.Nem is dőlünk hátra! Időközben megszületett egy saját fizikai lelőhelyünk is, ahol tutira megtaláljátok csapon is a söreinket. Nem beszélve a folyamatosan változó szortimentről, amit örök kíváncsiságunk és lelkesedésünk éltet."

Részletes leírás

Az "American" (AIPA) szó az újvilági komlók felhasználására vonatkozik. Ezeket a söröket virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól.

Teljes leírás