Horizont Gentle Bastard IPA 0,33l
Horizont Gentle Bastard IPA 0,33l
1 290 Ft
Egységár: 3 909 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Horizont Gentle Bastard IPA 0,33l

  • Cikkszám: 602944
1 290 Ft
Egységár: 3 909 Ft / l

Narancsszínű amerikai IPA, ahogy mi szeretjük! Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Horizont sörfőzde fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára. Folyamatosan fejlesztjük söreink minőségét, modern automatizált technológiát használunk, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főzünk és ötvözzük a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel. Mi egy fiatal sörfőzde vagyunk, aki a kiváló sörök érdekében rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz és söripari irányzatokhoz.

Részletes leírás

Kiugróan selymes kortyérzet és intenzív, orrbaverős aromák jellemzik ezt az amerikai IPA-t. Ez a sör kettősségről és az újhullámról szól, ezt jól mutatja névválasztás is: a Gentle Bastard IPA egyrészt sejteti, hogy ebben a sörben van valami lágy és elegáns, másrészt jól kifejezi, hogy a komlózása rosszfiúsan karakteres. A telt, malátás test kicsit kekszes és nagyon selymes érzetéhez hozzájárul a Maris Otter maláta, a déligyümölcsös aromákat pedig a hidegkomlózás során is bőven adagolt amerikai komlók (Amarillo, Columbus, Simcoe, Mosaic) biztosítják.

Teljes leírás