Hübris stüt stout 0,33l
Hübris stüt stout 0,33l
780 Ft
Egységár: 2 364 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hübris stüt stout 0,33l

  • Cikkszám: 604908
780 Ft
Egységár: 2 364 Ft / l

Krémes alapokon nyugvó, közepesen testes, kávébarna csoda, mogyorós, étcsokis kávés és enyhén gyümölcsös jegyekkel, melyet paplanként körülölel a hozzáadott laktóz és a zabpehely.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

"A hübris egy magyar tulajdonú kisüzemi sörfőzde, amelyet az alapító sörfőző mesterek vezetnek a mai napig. A 2000 literes főzőházzal rendelkező sörfőzde Székesfehérváron, a Váralja soron található, ott készítjük a kézműves minőségű, de egyáltalán nem kézműves söreinket. Kézműves sör mínusz kézműves. Szerintünk a jó minőség nem mennyiségi kérdés. hisszük, hogy üzemi méretben is lehet a sörfőzés tudományát a legmagasabb szintre helyezni. Célunk megváltoztatni a rossz beidegződést a jó sör fogalmáról és felébreszteni a tömeges igényt a minőségi sör fogyasztása iránt.  A jó sör legyen mindenkié! Söreink alapértéke a letisztultság, egyszerűség, humor és stílus. A craft minőségű hétköznapi sör."

Részletes leírás

Elegáns éjfekete színű, illatában szelíden étcsokoládés. A korty amellett, hogy könnyed, telített a krémes-kávés jegyekkel. Alkohol tartalma 6.6%

Teljes leírás