Mad Scientist Jam72 IPA 0,44l
Mad Scientist Jam72 IPA 0,44l
1 090 Ft
Egységár: 2 477 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Mad Scientist Jam72 IPA 0,44l

  • Cikkszám: 605276
1 090 Ft
Egységár: 2 477 Ft / l

Kellemes, citrusos ízvilágú, ízeiben gyantás klasszikus IPA, amely a főzde egyik alapkövének is mondható. Érdekesség, hogy amikor mér több kortyot fogyasztottunk belőle kissé fűszeres (borsos) jegyek is előbukkantak.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Mad Scientist budapesti kisüzemi sörfőzde. 2016-ban alakult meg három fővel: Tarján Csaba, Szilágyi Tamás és Závodszky Gergő indította. Négy kisüzemi hazai sörfőzde összefogásának eredménye a Főzdepark, amely 2016 nyarán nyitott meg az egykori Királyi sörfőzde ipari parkjában. A Mad Scientist egyike a négy kisüzemi kraft sörfőzdének, másodikként kezdték el a munkát a Főzdeparkban és hozzájárultak a kraft sör fogalmának meghatározásához. 2016-ban az Alltech Commonwealth versenyén a hazai sörfőzdék 27 kategóriában indultak, ebből 16 érmet sikerült szerezniük összesen, a Mad Scientist ebből 2 érmet szerzett. A Saison 15 sörük bronzérmet szerzett International Beer Challenge megmérettetésén.

Részletes leírás

A Mad Scientist alapszortimentes karakteresen keserű West Coast IPA-ja. Trópusi gyümölcsös, gyantás, picit feketeborsos íz és illatvilággal.A West Coast IPA-k (WCIPA) hagyományosan merész komlóaromájukról, magas keserűségükről és citrusos, fenyős aromájukról és ízükről ismertek – jellemzően nagyobb mennyiségű komlót adagolnak a főzőüstbe, ami a stílus sajátosságát adó keserűséget és az erőtejes komlóízt eredményezi.

Teljes leírás