Monyo Cyber Rabbit NEIPA 15º CAN 0,33l
Monyo Cyber Rabbit NEIPA 15º dobozos 0,33l
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Monyo Cyber Rabbit NEIPA 15º dobozos 0,33l

  • Cikkszám: 606767
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

Megalkottuk a félig élő, félig gép Cyber Rabbitet, aki egyenesen a New England IPA univerzumból érkezett közénk. Hogy túlélje a hosszú utazást, aluminium dobozba burkolta magát. Védekezni ellene nem lehet, minden pajzs hatástalan.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A MONYO Brewing-ot, amely egyike az ország első újhullámos sörfőzdéinek, 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, azzal a céllal, hogy létrehozzák a kézműves sör 2.0-át. Ádámnak elege lett abból, hogy hiába próbálta hazai kézműves sörökkel kiszolgálni a vendégeit a Kálvin téri MONYO-ban, azoknak a minősége rendkívül ingadozó volt akkoriban. Innen jött az ötlet, hogy saját sörfőzdét alapít. Már csak egy embert kellett találnia, aki sört is tud főzni: ő volt Anti! A cél az első percekben ugyanaz volt, ami ma is: kompromisszummentes sörök gyártása a fogyasztóknak.

Összetevők

maláta, komló, élesztő, víz

Allergének

maláta

Részletes leírás

A Flying Rabbit és a Dead Rabbit után új nyúl kerül a családba. Egy 5,8%-os New England IPA, méghozzá dobozban. A Cyber Rabbit egy klasszikus NEIPA, amit duplán hidegkomlóztunk Citra, Mosaic El Dorado és Centennial komlókkal Az eredmény pedig egy ködös, zavaros kinézetű NEIPA, selymes és sűrű kortyérzettel. Aromában és ízben is a trópusi gyümölcsök (mangó, papaya) dominálnak. A komplex, érett gyümölcsös aromákat egy kis keserűség és a száraz lecsengés billenti helyre a korty végén.

Teljes leírás