Peroni Nastro Azzurro 0,33l
Peroni Nastro Azzurro 0,33l
489 Ft
Egységár: 1 482 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Peroni Nastro Azzurro 0,33l

  • Cikkszám: 602905
489 Ft
Egységár: 1 482 Ft / l

A sör története Olaszországból, Vigevano városából indult, ahol a Francesco Peroni által alapított sörfőzdében született meg egy kitűnő olasz sör, amit Birra Peroninak neveztek. Később az alapító unokaöccse Carlo Peroni alkotta meg a Peroni Nastro Azzurrot Rómában, 1963-ban.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Peroni társaságot 1846 -ban alapították az alapító családi név alatt Vigevano városában, Olaszországban. A virágzó üzletág miatt egy második sörfőzdét építettek Rómában . A céget Giovanni Peroni 1864 -ben Rómába költöztette, hat évvel azelőtt, hogy Róma 1870 -ben olasz főváros lett. A 19. század végén és a 20. század elején a vállalat az újonnan egységes olasz nemzet egyik legjelentősebb sörgyártó vállalata lett. Az 1960 -as években és terjeszkedésük révén Peroni Nastro Azzurro számos sikeres reklámkampányt indított, nagy hangsúlyt fektetve a tengerre és a vitorlás világra; minden kampány egy matrózruhába és kalapba öltözött modellt mutat be. Az 1990 -es évekre mind a Peroni márkanév, mind a termékcsalád világszerte elterjedt és ismert volt. A londoni sörfőző óriás, a SABMiller 2003-ban vásárolta meg a céget, így portfóliójában a kevés nemzetközi márka közé tartozik.v

Részletes leírás

Azóta is nagy szakértelemmel főzik a Peroni Nastro Azzurro-t, kizárólag kiváló alapanyagok felhasználásával, melynek eredménye ez a frissítő ízvilágú sör, félreismerhetetlen karakterrel és egy csipetnyi olasz stílussal. Finom egyensúlyt teremt a kesernyés, citrusos ízek között és az ízélményt egy meglepően gyors, tiszta lecsengés teszi még különlegesebbé.

Teljes leírás