Primátor Mother In Law 0,5l CAN
Primátor Mother In Law 0,5l CAN
949 Ft
Egységár: 949 Ft / kg

Primátor Mother In Law 0,5l CAN

  • Cikkszám: 607980
Átvehető
Szállítható
949 Ft
Egységár: 949 Ft / kg

A Primátor Mother In Law egy 0,5 literes dobozos sör, melyet a Primátor sörfőzde készít. Ez a karakteres és intenzív ízű sör egyedi nevét és jellegét hordozza magában.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Primátor sörfőzde egy híres cseh sörfőzde, mely az 1871-ben alapított Primátor sörház hagyományait folytatja. Az évtizedek során a főzde számos kiváló minőségű sörrel rukkolt elő, melyeket a sörkedvelők világszerte nagyra értékelnek. A Primátor Mother In Law is egyike ezeknek a söröknek, melyek a cseh sörkészítés mesterségének legjobb hagyományait képviselik.

Részletes leírás

A Primátor Mother In Law egy különleges sör a cseh Primátor sörfőzdétől, melyet azoknak ajánlanak, akik különleges és karakteres ízekre vágynak. Ez a sör egyedi nevet visel, ami már önmagában is felkelti az érdeklődést. A Mother In Law sör egy intenzív ízű és gazdag testű nedű, melyben érezhetőek a komló és maláta harmonikus jegyei. A sört azoknak ajánlják, akik szeretik a markáns, de egyben kiegyensúlyozott söröket, és akik nyitottak az új ízek kipróbálására. A 0,5 literes dobozos kiszerelés lehetővé teszi, hogy bármikor élvezhesse ezt a különleges sörét, legyen szó akár otthoni fogyasztásról, baráti összejövetelekről vagy szabadtéri eseményekről.

Teljes leírás